Samtaleterapi og Veiledning

Vår samtaleterapeut Maria M. Sætrang Hugaas er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, er gestaltterapeut MNGF og tilbyr samtaleterapi og veiledning:

  • Individualterapi 60 min: 1100 kr (880,- + mva)
  • Parterapi 90 minutter: 1800 kr (1440,- + mva)
    Uforpliktende 30 minutters kartleggingssamtale, er gestaltterapi noe for deg
  • Rabattert pris for deg som er student, mottar trygd eller er pensjonert. Har du andre økonomiske utfordringer, ta kontakt! 
  • Rabattert pris ved kjøp av flere terapitimer
Du er velkommen til å sjekke ut nettsiden: www.terapistolen.no og til å ta kontakt med Maria på e-post: maria@terapistolen.no eller telefon: 40857537.

«Som regel oppsøker vi terapi når vi støter på utfordringer i livet. For vi kan definitivt kjenne oss overveldet innimellom, kanskje sitter du fast og ser ikke helt hvor veien går videre? Det kan være at du sjeldent føler deg bra nok, sliter med stress, opplever utfordringer i relasjoner, sinne/frustrasjon/angst, avhengighet, beslutningsvegring. Det kan dreie seg om utfordringer i relasjoner, savn av livsglede, spørsmål om kjønn, identitet og seksualitet, eller en livskrise som følge av brudd i relasjoner, dødsfall eller sykdom. Kanskje det er vanskelig å sette fingeren på noe konkret. Uansett hva du strever med er du velkommen i terapi for støtte og veiledning. 

Du kan også oppsøke terapi for personlig utvikling; utforske uforløst potensiale i livet,  oppdage nye sider ved deg selv, utfordre fastlåste tankemønstre osv.

Jeg vil etterstrebe å møte deg på en ikke-dømmende måte og å gi deg et trygt rom der du kan oppleve å bli møtt, sett og hørt. Ved å utforske og bli klar over hva og hvordan du føler, tenker og handler -og i tillegg bli oppmerksom på hvordan du påvirker og blir påvirket av de rundt deg, kan det tydeliggjøres valgmuligheter i det som kan oppleves som fastlåst eller umulig å løse. Jeg har stor tro på at ressursene du trenger for å leve et meningsfullt liv finnes i deg selv – jeg vil gjerne følge deg på veien til å få tak i disse»