Camilla Hjorth Sørensen

Camilla H. Sørensen er en allsidig terapeut som tar imot de fleste pasienttyper. Camilla har bakgrunn fra rehabilitering og ortopedi, bl.a. ved Lovisenberg sykehus, og tar imot pasienter med muskel- og skjelettsmerter, nervesmerter, idrettsskader, pediatriske pasienter m.m.

Nittedal fysioterapi har avtale med Nordic Netcare (herunder IF Vertikal Helse), og inngår bedriftsavtaler med små og store bedrifter og idrettslag.

Ta kontakt på telefon 67 07 67 07, mail til post@nittedalfysioterapi.no, eller bruk kontaktskjema, hvis du har spørsmål eller ønsker time!

Fysioterapeut Per Edvin Lind

Erfaren fysioterapeut utdannet 1991 med bred bakgrunn. Per har vært fysioterapeut og fysisk trener for topplag innen fotball og håndball både i Danmark og Norge. Han har jobbet som kommunefysioterapeut med ansvar for barn og unge 0-20 år, herunder også nært samarbeid med skoler, barnehager og helsestasjoner. Videre har Per jobbet som HMS-rådgiver i Posten Norge AS med fokus på forebygging av arbeidsskader og arbeidsslitasje (ergonomi), og tilrettelegging av arbeidsplasser og fysisk aktivitet på arbeidsplassen. Per har jobbet flere år som privatpraktiserende fysioterapeut med bred erfaring innen behandling generelt, rehabilitering og idrettsfysioterapi (også fysisk trening), og har som aktiv utøver drevet med fotball, langdistanseløping, volleyball og bordtennis – og er utdannet UEFA B-trener i fotball og Trener-2 i volleyball, samt instruktør i nybegynnersvømming og baby- og småbarnssvømming.

Ønsker hjelp med en plage eller opptrening etter skade, ta kontakt på telefon 67077550 for timebestilling eller spørsmål, eller bruk kontaktskjema under kontakt oss.